Alla inlägg under mars 2008

tal

Av anonymous - 16 mars 2008 03:25

sitter nu och försöker att få ihop lite av talet.. ska nog prata om min praktikplats.. eller en resa.. fan.. panik.. jag kommer att dö nar jag ska prata.. jag hatar att stå och prata inför folk.. undra om jag ska snacka med min lärare.. hon kanske tillåter mej att ha talet inför bara henne.. kanske.. beror på hur mitt tal blir..


min vikt låg nu på 59.6 fast jag tror att vågen ljuger..

måste nog köpa nya batterier, får se imorrn vad den ligger på..

jag hoppas att vågen stämmer dock

Av anonymous - 15 mars 2008 17:55

thinspo quotes










Av anonymous - 15 mars 2008 16:53

igår, ja, det var väl kul.. från början och på slutet var det kul.. i början så var vi typ 10 tjejer som åt pizza (iewiewiew) och fixade oss och så.. sen kom de lite folk (jag kände typ ingen av dom) så vi hade lite kul sen kom ännu fler (kände typ ingen där heller) åsså kom ännu fler(kände ingen heller) sen så drog vi och åkte lite bil.. det var kul!! satt 4st i baksäte, jävligt trångt med mitt stora ass :/ vi satt två tjejer i mitten(jag till vänster) och 2 killar på kanterna.. vi satt o skoja å hade kul.. sen la killen längst ut till höger sin arm om mej och den andra tjejen.. så sen hamnade vi hand i hand(med min arm böjd uppåt som om jag skulle fixa håret).. haha, han är as-söt(!!) men han hade nog bara kul, han menade nog inget.. why would he?? tror inte att han gilla mej, att han skulle välja mej över den andra smala, snygga, perfekta tjejen är inte så troligt.. förresten så kmr jag nog inte träffa han igen.. när då?? på fest lr?? som jag går på typ en ggn om året.. näe, ska inte skaffa kille förrns jag har gått ner till minst 45 kg.. så kan jag börja tänka på det..


och en kompis blev ganska full och när hon skulle spy (jag hjälpte till att hålla upp hår och sånt) så sa hon 'åhh, du fattar inte hur jobbigt detta är, jag gör detta varjedag när jag kmr hem från skolan(spy alltså)'.. kul, inte fan ska man få va ensam om ngnting.. fast detta har nog fått mej mer motiverad till att gå ner i vikt..  hon har typ bmi på 17, klart folk skulle tro henne om hon har en äs.. mej skulle dom bara skratta åt... jag måste gå ner i vikt nu.. inge mera hetsätning och inge mera ätning.. jag ska bli smal.. jag måste bli smal.. 


gammal goding 

Av anonymous - 14 mars 2008 15:17

ska bli kul.. fast har ångest för alla kalorier i drickat.. ganska mkt ångest faktiskt.. åsså ska vi säkert äta massa chips också.. gahh. jag dör.. jag kommer att ha gått upp massa i vikt.. ska nog inte väga mej förrns på måndag.. ska nog väga mej varannan dag ist för 50927320 ggr per dag..


okej, nu måste jag dra mej iväg och göra mej klar..


'dance the night away!!' 



Av anonymous - 13 mars 2008 23:02

okej, idag, vad har hänt??

inte så mkt faktiskt.. inget bra iaf..

klarade mej utan mat till kl 4 ungefär.. åt då sushi, kom hem vid ca halv5 sov då i typ 2 timmar, helt jävla slut i kroppen och i knoppen(haha), är fortfarande det.. sen såg vi på kvartsfinalshockey (wii, vi vann) fast är inte så intresserad av det.. åt gurka och moröttsstavar med lite dipp.. damndamndamn... kommer def att ha gått up ännu mer imorrn.. och imorrn blir det dricka, så kalorierna från alkoholen kommer att lägga sig direkt på kroppen i form av fett.. vill just nu att natten ska gå fort så jag kan vakna så ajg får se hur mkt jag gått upp.. vill inte gå upp.. kan hoppas på att man har boostat ämnesomsättningen men inte så troligt.. måste få ordning på ätandet igen.. har börjat komma in i äta / spy grejjen igen.. näe, nu är det slut på det.. kanske :P

näe nu ska jag sova.. är så helt jävla slut.. godnatt



SS&TT

Av anonymous - 13 mars 2008 08:53

okej, var imorse 59,9 så upp 0,3 sen igår :/:/ så idag ska jag göra bättre ifrån mig..

spydde även igår.. känns lika skönt och hemskt varje gång... tur att föräldrarna gick över till granne.. annars hade jag fått spytt i mitt rum, har gjort det för många ggr.. inte trevligt, speciellt när man måste få ut påsen med spya ut till soptunnan uan att ngn märker, näe så inte speciellt eller hur..

sitter nu och sminkar mej innan jag ska åka till skolan..

gahh, varför kan inte smink få bort fulheten i mitt ansikte??

varför kan inte kläderna få bort fettet på min kropp??

varför kan inte jag få se lite normal ut iaf??

varför ser jag ut som ett stort, fett, äckligt missfoster..

help me get beautiful

Av anonymous - 12 mars 2008 23:17

okej, idag har gått typ helt åt helvete... kommer säker att ha gått upp imorrn.. skulle inte förvånda mej om det är typ 2 kg.. gahh, whywhywhywhy, men imorrn är en ny dag.. tror jag går till 16,00 så ingen mat innan jag kommer hem, kanske lite sallad på lunchen men det gör inget.. yayy..



den här är rätt cool

Av anonymous - 12 mars 2008 14:27

ett litet snabbt inlägg bara..

vägde imorse 59.6 kg.. nja, är väl okej, inte så mkt som jag velat.. ca 1,2 kg sen i måndags morgon.. helst hade jag velat gått ner mer.. fast jag får väl vara glad att det går neråt..  får bara se hur länge jag klarar mej utan att hetsäta/spy.. jag hoppas på länge.. aja, nu ska jag gå och se på film..

Presentation

Omröstning

Hur gammal är du?
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards