Alla inlägg under augusti 2008

-

Av anonymous - 11 augusti 2008 08:21

ner 1 kg sen lördags morgon

Av anonymous - 10 augusti 2008 22:17

jag har så jävla många tvivel när det gäller den där killen, han är så jävla snäll och det känns som att jag kommer att såra han och göra så att alla kommer hata mig. jag måste fan snacka med min kompis imorrn, be om lite råd.. jag vill ha en boyfriend men inte han, han är för snäll... fan, vad har jag gett mig inpå?? jävla idiot, hur fan kan jag vara så jävla dum hela tiden.. fuck. ska snart gå och lägga mig, måste kliva upp 8 imorrn.. ska kolla klart på tyst vittne innan jag går och lägger mig.. jag måste tänka över min situation.. så jävla värdelös.. jag hoppas att jag har gått ner, kunde inte väga mig imorse eftersom jag sov hos den där killen, nej vi hade inte sex. jag är bara en stor idiot.


men iallafall


imorrn blir det körskola i ett par timmar och sedan blir det kompis.. ska gå på ica innan och köpa sallad från salladsbuffén (sallad, gurka, broccoli, kikärtor, kidneybönor) och cola zero/pepsi max.. energinivån sjunker rejält när man sitter vid datorn och har tråkigt..

Av anonymous - 10 augusti 2008 17:28

festade igår.. gick okej, vääldigt mkt flytande kalorier dock :/

jag har typ skaffat boyfriend.. gahh, why, jag kommer att fucka upp det hela på något sätt känner jag.. det är en kompis, en i kompisgänget, så jag får typ inte fucka upp det.. känns nästan som att jag måste vara tsm med han, han är mysig och go men det är ändå ett måste, känns jobbigt..


ska kanske grilla ikväll.. fan.mysigt men fan. fast det är inte bestämt får se vad som händer.. har inte riktigt bestämt oss än :P näe nu måste jag in i duschen, är så jävla äcklig nu, har inte duschat sen fredags kväll.. usch.


kanske skriver mer sen, får se, är så jävla trött.. vill sova.. men icke sa nicke.


har inte varit inne på bloggkoll sen igår, och nu har jag 157 olästa inlägg, jobbigt, det kommer ta lång tid att gå igenom alla känns det som..

.

Av anonymous - 9 augusti 2008 14:30

vid två vart jag sepeless så jsg ringde dom.. dom sa "ojdå, jag skulle ju ringa dig, vi kan inte komma oops.." fan va less jag blir. gick och la mig då och sov till ungefär nu.. haha, fan vad många timmar.. nu ska jag in i duschen och göra mig klar så ska dom hämta mig.. vi ska grilla ikväll.. fan.


vikten är minus 0.5 kg idag, yayy inte bra nog dock. måste ner mkt mer..

arg

Av anonymous - 9 augusti 2008 01:37

nu är klockan halv två och dom har fortfarande inte kommit.. skulle fan inte förvåna mig om dom ringer och säger att dom inte kommer att komma.. då blir jag förbannad, eller mer less..  fan vad jag hatar när folk är så jävla sega.. om dom ringer och säger "vi åker nu så vi kommer till dig snart gumman" då borde dom väl fan ta sig hit på engång inte göra 1000 saker innan.. inte mer än 1.5 timmar sedan, dom borde väl fan ta telefonen och slå en pling, det kan väl inte vara så jävla svårt..


jag är arg.


Av anonymous - 9 augusti 2008 00:12

jag känner mig så just nu, som alla andra dagar.. satt på körskolani 4 timmar idag, helt jävla slut i hjärnan.. mötte upp en kompis på stan, hon följde med mig hem, vi såg på tv, snackade lite.. sen åkte hon iväg, jag skulle vara med henne + andra kompisar men jag blev dissad.. det fanns inte tillräckligt med plats i bilarna.. dom sa att dom skulle komma förbi senare, hon åkte härifrån vid typ 8 eller ngt sånt.. nu sitter jag här nyduschad, håret är fixat, jag är sminkad, jag ser någolunda ut. men jag tror inte att dom kommer att komma.. klockan är kvart över 12.. dom kommer nog inte ihåg mig, jag är inte värd nog för att vara i deras tankar.. om dom ändå inte tänker komma så är det kanske lika bra att gå och sova, men tänk om dom kommer, då måste jag ju vara vaken och se snygg ut.. fast det är omöjligt, men jag vill iallafall se okej ut.. jag känner mig fulare och fulare för varje minut som går.. jag känner en hetsätning komma.. damn. jag tror att vikten kommer vara plus imorrn, jag hoppas inte det dock.. hoppas på det bästa men föreställ dig det värsta. det är mitt motto här i livet..


min kompis ringde.. dom kommer hit, men hon ringde för 40 minuter sedan.. anteckna att klockan är ett nu, så hon ringde vid 00.20 och dom är fortfarande inte här.. jag vill sova, men jag vill inte vara tråkig och säga nej.. jag vill inte göra dom sura.. så nu sitter jag och väntar på att dom ska komma så att dom kan åka igen.


sjysst kompis jag är.. värdelös.

Av anonymous - 8 augusti 2008 08:25

ner 1 hg från igår.. ha! patetiskt. hela jag är patetiskt.


idag:

09.10 - gå till bussen + släng soporna

09.40 - ica och handla cola zero

14.10 - ica och handla citroner, broccoli och cola zero

14.25 - ta bussen hem



jag måste fan vara den personen som gör mest listor på en dag..

Av anonymous - 7 augusti 2008 19:30

idag var jag på stan efter jobbet och innan körskolan.. jag "köpte" en mascara och shaping strumpbyxor. har inte använt min "5 fingers rea" på länge, kicken var skön =)

sitter nu och tittar på americas best dance crew som jag "köpt" från tpb håller på att kolla på säsong 2 nu, såg säsong 1 när jag var i usa.. men det finns bara 4 avsnitt på tpb så jag måste kolla på youtube om dom finns där eller ngt.. jag hoppas att dom kommer börja sända det i sverige snart.. jag skickade ett mail till kanal 5 om det, men tror inte att dom kommer sända det eftersom det är på mtv i usa..  men man kan ju alltid hoppas...



jag hoppas imorrn går bättre än idag, fast det kan inte vara så svårt.. idag har varit helt fucking jävla hemsk... imorrn ska jag till körskolan och sitta där några timmar jag lär väl åka in till 10.. dom har öppet 10 - 14 imorrn och jag måste ju sitta där alla 4 timmarna.. ska ta bussen 9.17 så kan jag hinna gå på ica och handla cola zero innan klockan 10... så det blir inte mkt till sova ändå..får iaf sova till 8.. jag hatar att kliva upp tidigt, då blir det så mkt tid att äta.. blä.

Presentation

Omröstning

Hur gammal är du?
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards